Terug naar het overzicht

Kennismaken: Dorien Bisschop

Kun je jezelf even voorstellen?

Zeker! Ik ben Dorien Bisschop, 42 jaar (dus ik krik de gemiddelde leeftijd bij INOMA lekker omhoog) en woon in Ede. Stiekem ben ik een Fries Famke, want in Friesland liggen mijn roots. Ik ben moeder van 3 prachtige kinderen; een dochter van 14 en twee knullen van 10 en 7 jaar.

Hoe ben je bij INOMA terecht gekomen?

Eigenlijk heel spontaan, ik werkte bij een grote dierenwinkel op de administratie en was toe aan wat nieuws. Toen Daryl aan de website voor mijn zus werkte aangaf druk te zijn, heb ik direct ‘brutaal’ contact gezocht. En met succes! Na een leuk kennismakingsgesprek werk ik hier inmiddels alweer een aantal maanden en heb het ontzettend naar m’n zin.

Wat doe jij binnen INOMA?

Ik ben copywriter en schrijf teksten. Het is niet mijn achtergrond, maar iets waar ik van jongs af aan al plezier in heb. Ooit heb ik de opleiding directiesecretaresse/management assistente afgerond. Een veilige keuze omdat het breed inzetbaar is, maar niet mijn roeping. Dat ik nu van schrijven mijn werk heb ik kunnen maken vind ik erg gaaf. 

Hoe zie je jouw toekomst het liefst?

Ik kijk nooit zover vooruit, je wordt er snel oud van. 😉 Maar als ik een poging doe dan graag gelukkig en gezond blijven, de clichés ja. Dus vooral genieten van mooie momenten en herinneringen maken met de mensen die ik graag om me heen heb. Ik heb geen grote doelen of een enorme bucketlist. Daarnaast hoop ik met veel plezier bij INOMA te blijven werken, haha dat moet er natuurlijk ook in! Eerlijk is eerlijk, ik heb aardig wat werkervaring, maar nog nooit in zo’n fijne werkomgeving gewerkt als nu. Met plezier naar mijn werk blijven gaan dus!

Wat maakt jou verder gelukkig?

Naast mijn kinderen waar ik stapelgek op ben, ben ik een echte natuurfreak en gek op groen & lekker buiten zijn. Regelmatig loop in het bos, op de heide of aan het strand wanneer het lukt. Verder voetballen met m’n jongens, shoppen met m’n dochter, een wijntje drinken of bijkletsen met familie en vrienden, dat soort dingen. Ook leef ik me graag uit in de sportschool. En lekker eten, heerlijk, het fijnste moment van de dag wat mij betreft! Gelukkig hou ik van koken of voor me laten koken. 😉

Terug naar het overzicht
INOMA

Zien we jou snel?

Onze aanpak is eigenwijs, met een proactieve houding en bewezen resultaten als fundament. We duiken diep in jouw markt, combineren kennis met kunde en bieden op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke marketingvraagstuk. Daarbij willen we niet alleen jouw doelen behalen maar deze overtreffen. Kies je voor INOMA, dan kies je voor groei!

Maak een afspraak

INOMA - parkeren

Marketingadvies

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

Niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.