Neem contact op

Kennismaken: Carla Hof

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Hoe omschrijf je jezelf?

Rustig, integer en betrouwbaar. Zo word ik omschreven door vrienden en familie. Ik noem mijzelf een brede ondersteuner op het gebied van officemanagement, communicatie en marketing. Ik zorg ervoor dat mijn collega’s ontlast worden op o.a. deze gebieden. Is er iets anders waar ik ze bij kan ondersteunen, dan maak ik me dat graag eigen. Mijn leeftijd is ergens in de 50, ik ben getrouwd, ik heb een zoon, een dochter en een bonus dochter.

Hoe ben je bij INOMA terecht gekomen?

Via LinkedIn heeft Daryl mij benaderd of ik belangstelling had om voor INOMA te gaan werken. Wij kennen elkaar van onze voormalige werkgevers en hebben vaker samengewerkt. Na een verdere kennismaking, ook met Andries, was er een wederzijdse match. Wij zijn heel verschillend, maar hebben dezelfde kernwaarden wat ons werk betreft. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag werk ik dus als Office Manager voor in totaal 26 uur.

Wat doe je nog meer in het dagelijkse leven?

Voor mij is een gezond en bewegend leven erg belangrijk. Van jongs af aan ben ik al bezig met sporten. Vroeger vooral hardlopen en sporten zoals aerobic, steps en kickboksen. Nu ik ietsje ouder ben, is het vooral zwemmen, yoga en doe ik via YouTube allerlei workouts. Af en toe help ik mee bij een sportschool voor vrouwen in Renkum. Creatief bezig zijn is erg ontspannend voor mij. Van schilderen en tekenen tot het werken met glas. Sinds begin 2021 beschikken wij over een moestuin van 75 m2 en kunnen we gezond en eerlijk voedsel eten. We zijn nog beginners en hebben dit jaar al geleerd: je wint het niet van de slakken! 😉

Hoe ziet je vrije tijd eruit?

Mijn man en ik zijn gek op motorrijden en gaan heel graag met een paar vrienden heerlijk toerend naar bijvoorbeeld Noord-Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Italië en Tsjechië. Ik ben ontzettend blij met mijn Yamaha Tracer 900 GT (Grand Tour)! Een toermotor met pit en een heerlijke zithouding. Voor de komende jaren staat een motorvakantie naar Corsica op de wensenlijst. Voor elke motorvakantie ga ik op zoek naar bijzondere en leuke overnachtingsadressen. Dat heeft binnen onze motorgroep al heel veel herinneringen opgeleverd, naast het motorrijden.

In het voor- en najaar gaan we ook graag wandelen in Nederland. Helemaal top zijn de Klompenpaden. Je komt op hele prachtige en bijzondere plekken in ons eigen land. Soms combineren we een motorvakantie in Duitsland met wandelen.


Auteur: Carla Hof


Ga terug naar het overzicht

Mis niks!

INOMA
INOMA team