Neem contact op

Kennismaken: Andries Frankenhuizen

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Wie ben jij?

Mijn naam is Andries Frankenhuizen en woonachtig in Veenendaal. Wat anderen over mijn zeggen is dat ik (te) nuchter ben en al wat grijs begin te worden. Op 59-jarige leeftijd vind ik dat grijs worden zeker niet erg. In mijn tijd als beroepsmilitair en ook daarna was ik heel erg resultaatgericht en daar moest veel voor wijken. Sinds een jaar of tien zijn de prioriteiten wat veranderd en heb ik een betere balans gevonden tussen werk en privé.

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Mijn hobby’s zijn lezen, films kijken, wandelen, fietsen en vooral tijd doorbrengen met het thuisfront. Ik heb altijd al aan allerlei verschillende sporten gedaan. Tennissen heb ik veel gedaan van mijn jeugd tot mijn 30ste en dat wil ik graag weer oppakken. Ook samen reizen maken en herinneringen bouwen vind ik erg leuk en belangrijk om te doen.

Hoe ben je bij INOMA komen te werken?

Bij INOMA zeggen wij vaak “samen” en “blijvend resultaat”. Wat wij bij INOMA willen bereiken is om samen met elkaar en samen met de klanten gave projecten voor elkaar krijgen. Met andere woorden, men werkt vele uren per dag dus is het belangrijk dit te doen met een ambitieus en divers team. Bij INOMA willen wij klanten helpen met blijvend resultaat door middel van een goede begeleiding bijvoorbeeld door middel van trainingen.

Kan je nog iets meer vertellen over je eigen onderneming(en)?

Waar ik energie van krijg, zijn de juiste mensen op de juiste plaats en ook de mensen zien groeien. Het vertrouwen geven vind ik belangrijk en coachen en begeleiden past goed bij mij. Ik wil de komende tijd met businesspartners nieuwe ondernemingen opzetten en vooral mensen om mij heen verzamelen die mij energie geven. De nieuwe ondernemingen kunnen heel divers zijn aangezien mijn interesses ook heel breed zijn.

Wat kunnen we nog meer van jou verwachten?

Zoals gezegd houd ik mij vooral bezig met het bouwen van de ondernemingen. Ondernemingen bestaan uit mensen, dus een divers team met eigen meningen. “Wrijving maakt glans.” Er moet groei inzitten en dat kan zijn in mensen, portfolio, structuur en processen. Afgelopen jaren heb ik met en zonder businesspartners bedrijven overgenomen en opgezet. Hier ligt dan ook mijn passie.


Auteur: Andries Frankenhuizen


Ga terug naar het overzicht

Mis niks!

INOMA
INOMA team