Neem contact op

Kennismaken: Iris van Rossum

INOMA
Ga terug naar het overzicht

Kun je iets over jezelf vertellen?

Hi! Ik ben Iris van Rossum, ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Ooij een klein dorpje naast Nijmegen. Sinds kort ben ik steeds meer te vinden in Veenendaal, waar mijn vriendin met onze twee katten woont. Ik ben creatief en ik hou ervan om nieuwe ideeën te bedenken! In mijn vrije tijd werk ik met veel plezier backstage bij Doornroosje, een popodium in Nijmegen. Zomers doe ik de op- en afbouw van festivals. Ik studeer Communicatie en Multimedia design in Arnhem, ik zit in mijn vierde leerjaar en heb net mijn minor fotojournalistiek en beeldredactie afgerond. In deze minor zie je mijn passie voor fotografie terug. Ik fotografeer met veel plezier en heb bijna altijd mijn camera mee. Het liefst maak ik portretfoto’s.

Hoe ben ik terecht gekomen bij INOMA, en wat ga ik doen?

Ik ben bij INOMA terecht gekomen toen ik opzoek ging naar een afstudeeropdracht. Ik zag een vacature openstaan en de website sprak me direct aan. De komende periode zal ik voornamelijk bezig gaan met mijn afstudeeropdracht. Ook ga ik gedeeltelijk meewerken en zal ik aan de slag gaan met jullie ontwerp vragen!

Wat hoop ik te leren bij INOMA?

Mijn vorige stage was bij een marketingbureau met minder werknemers. Ik hoop bij INOMA meer te leren over hoe het werkende leven is met een tof en dynamisch team. Ook hoop ik meer te leren over het toepassen van verschillende marketingtools in het werkveld.

Wat wil je doen over 5 jaar?

Over 5 jaar hoop ik een leuke baan te hebben waar ik 3 tot 4 dagen aan de slag kan met het bedenken van “out of the box” concepten, content creatie en fotografie. Hiernaast wil ik graag nog een dag in de week aan de slag backstage bij Doornroosje en werken tijdens festivals. Ik heb altijd paardgereden maar door mijn studie staat dit nu op een laag pitje. Dit wil ik tegen die tijd ook weer oppakken.


Auteur: Iris van Rossum


Ga terug naar het overzicht

Recente blogs

Wil je alles weten rondom online marketing en websites? Lees onze blogs.

Kennisbank

Ben je op zoek naar de uitleg over een marketinggerelateerde term? Maak hieronder een keuze.

INOMA
Team foto