Neem contact op

Samen groeien

Academy

Zelf jouw social media bijhouden, teksten schrijven of data inlezen? Wij nodigen jou uit om onze diverse trainingen te volgen. Wil je een training over een specifiek onderwerp? We geven ook trainingen op maat.

INOMA
Inoma Academy
inoma academy opleidingen

Klanten opleiden

Marketing is en blijft een belangrijk vakgebied in de zichtbaarheid van je bedrijf. Daarom is het handig als je dit zelf ook in huis hebt en het niet elke keer hoeft uit te besteden. Maar hoe kom je aan al die kennis? Wij van INOMA helpen je graag!

Academy trainingen

Trainingen

We bieden verschillende trainingen over specifieke onderwerpen. Zo behandelen we thema’s omtrent zoekmachineoptimalisatie, teksten schrijven, het beheren van je website en social media. Doordat wij zoveel expertise in huis hebben, staat er altijd iemand klaar die de training kan geven. De trainingen worden bij ons op kantoor gehouden onder het genot van een bakje koffie.

INOMA
Academy Training op maat

Training op maat

Heb je een specifiek vraagstuk, gericht op jouw organisatie? Bijvoorbeeld de vraag hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen jouw bedrijf sneller vinden dan de concurrent of hoe je social media het beste kunt invullen. Geen zorgen, want bij INOMA bieden we ook trainingen op maat. Dit kan over van alles gaan, mits het natuurlijk onder onze expertises valt.

Expertises
INOMA
INOMA
Quote Huidkliniek de Vallei

Huidkliniek de Vallei

INOMA helpt en denkt goed mee, komen met nieuwe ideeën en zijn erg professioneel. Daarnaast werken ze ontzettend hard om deadlines te halen.

Zij gingen je voor

INOMA
INOMA Online zichtbaarheid en branding